Dobrý den,
rádi bychom Vám zaslali pár informací před samotným pochodem Bouda 2018.

V zaslaných informací k platbě bylo i startovní číslo a čas vstupu do tvrze.

Viz. tabulka – orientační náhled

Startovní číslo hodnost, titul, jméno, příjmení   Email Telefon Čas

Startovní číslo a čas vstupu budete potřebovat pro rychlejší odbavení při registraci na místě.

Parkování vozidel není možné u tvrze Bouda. Upozorňujeme předem, že start pochodu dle registrace je přímo na tvrzi Bouda a tudíž je potřeba přijet s nutnou časovou rezervou předem a dojít z parkoviště na registraci u tvrze, což je asi 5,5 km do mírného kopce.

Parkoviště je zajištěno s SDH Těchonín viz mapa za poplatek 20,- Kč za vozidlo. Parkování a prohrnutí parkoviště zajistí SDH Těchonín.

Přístup k tvrzi Bouda bude tedy, jak z Těchonína, odkud vede pevnostní silnice (bude prohrnuta), Mladkova (bez prohrnutí), tak i ze Suchého vrchu (bez prohrnutí). Opravdu dobrodružné nátury mohou jít rovněž z Dolních Boříkovic po části trasy pochodu Cti a Odvahy. Není tedy nutné dodržet cestu z parkoviště ke tvrzi.

Registrace k pochodu bude před vchodovým objektem tvrze Bouda ideálně 15-30 minut před vybraným termínem vstupu do tvrze v červeném stanu, kde budete vybaveni startovací kartou a balíčkem se stravou.  Ve stanovený čas si Vás vyzvedne průvodce a provede Vás tvrzí i s hodnotným výkladem.

Po ukončení prohlídky tvrze, bude pro vás připraveno občerstvení ve formě klobásky. Vydávání pamětních medailí a dekretů bude probíhat v zeleném stanu.

Doporučujeme hlavně pevnou obuv, teplé oblečení a baterku. Rovněž pro účastníky, kteří přijedou v brzkých ranních hodinách, doporučujeme se vybavit reflexními prvky.

Pokud bude někdo chtít přijet i na běžkách, tak mu po dobu prohlídky běžky uložíme.

V hasičárně pro vás bude mít SDH Těchonín připraveno občerstvení během celého dne již od ranních hodin.

Nabídka jídel od Sboru dobrovolných hasičů Těchonín.

Kdo bude mít zájem, může si na pátek objednat večeři za 99,- Kč.
1) kuřecí řízek + brambory + zelný salát (kdo chce vepřový, nechť uvede v objednávce)
2) bramborák plněný kuřecí směsí

Snídaně v den pochodu (sobota)
1) obložený talíř + pečivo (rohlíky, chléb) + čaj – cena 55,- Kč
2) česnečka – cena 25,- Kč

Objednávky pište předem (nejpozději do 24.1.2018) na e-mail: starosta@hasici-techonin.cz
Jídlo se bude vydávat v hasičárně v bezprostřední blízkosti přístupové cesty k tvrzi Bouda. V objednávce uveďte jméno či jména a počet jídel.

Ceník dalšího občerstvení bude zveřejněn během týdne na internetové a FB stránce Pochodnického spolku

S pozdravem team Pochodnického spolku

www.pochodnickyspolek.cz